Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Πώς να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητό σας για να πετύχετε τα πάνταΑπόσπασμα από το βιβλίο “Ήρωας” της Rhonda Byine, των εκδόσεων Λιβάνη.

Οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει αυτοπεποίθηση αν το θελήσει.
Είναι απορίας άξιο πως μετά από πολλά χρόνια – ακόμα και μια ολόκληρη ζωή – που δεν πιστεύατε στον εαυτό σας, είναι αρκετό μόνο ένα σύντομο χρονικό διάστημα συντονισμένης προσπάθειας για να αρχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας.

Η πιο δυνατή χρονική στιγμή για να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο του μυαλού σας είναι όταν πέφτετε για ύπνο το βράδυ. Μόλις βρεθείτε σε αυτή την κατάσταση έντονης υπνηλίας, μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, φυτέψτε στο μυαλό σας τη σκέψη ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα και μπορείτε να πετύχετε σε ό,τι βάλετε στο νου σας.

Στόχος σας είναι να γίνει αυτή η σκέψη αυτοπεποίθησης, η τελευταία σας σκέψη πριν κοιμηθείτε, γιατί η τελευταία σκέψη που κάνετε καθώς αποκοιμιέστε διαπερνάει το τείχος προστασίας και πηγαίνει κατευθείαν στο υποσυνείδητό σας. Και όταν η σκέψη αυτή διαπεράσει το πρόγραμμα προστασίας, το υποσυνείδητο την αποδέχεται ως αληθινή.

Μόλις το υποσυνείδητό σας αποκτήσει το νέο πρόγραμμα αυτοπεποίθησης, πρέπει να το εκτελέσει και να αποδείξει ότι η πίστη στον εαυτό σας όντως ισχύει. Ξαφνικά, θα βρείτε νέους ανθρώπους στη ζωή σας που θα πιστεύουν σε εσάς, η νέα στήριξη από ανθρώπους που ήδη βρίσκονται στη ζωή σας, και θα αισθανθείτε την παρόρμηση να κάνετε συγκεκριμένα βήματα ή πράξεις που αποδεικνύουν τις ικανότητές σας και αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας.

Ό,τι κρατάτε στο υποσυνείδητό σας αυτό ακριβώς σας συμβαίνει και στη ζωή. Για το λόγο αυτό κάθε νέο πρόγραμμα στο υποσυνείδητό σας μεταδίδεται αμέσως στον συμπαντικό Νου και, μόλις το σύμπαν λάβει τις οδηγίες, θα συνεργαστεί μαζί σας για να διασφαλίσει ότι θα πετύχετε αυτό που πιστεύετε. Ίσως τώρα θα καταλάβετε γιατί λένε πως

Ότι μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους, μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Λεϊν Μπίτσλι

awakengr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογείστε το σχόλιό σας...

Πώς να ενισχύσουμε την περιέργεια των παιδιών που αγαπούν τη μάθηση

  Οι περισσότεροι γονείς επιθυμούν με κάθε τρόπο να εμφυσήσουν στα παιδιά τους την αγάπη για τη μάθηση και τις δεξιότητες της κριτικής σκέψη...