Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις την πραγματικότητά σου, υλοποιεί τον κόσμο σου



Γράφουν οι: Έλενα Έρα και Νίκος Πνευματικός

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις την πραγματικότητά σου, υλοποιεί τον κόσμο σου. Αν βλέπεις μια ζωή περιορισμένη μέσα στον φόβο, αν πιστεύεις πως δεν έχεις τα ταλέντα να δημιουργήσεις, αν νιώθεις πως οι άλλοι φταίνε ή οι συνθήκες που δεν μπορείς να έχεις αυτά που θες, κοίταξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις την ζωή σου… Υλοποιείς ακριβώς αυτό που θες να δεις. Να θυμάσαι πως η ανθρώπινη αντίληψη είναι μια μεγάλη πλάνη.

Η ζωή περιορισμένη από τον φόβο, αυτό ακριβώς είναι. Μια ζωή στην οποία υλοποιείς μια πραγματικότητα βασισμένη στους φόβους σου. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνεσαι από την Συμπαντική σου φύση και είσαι δέσμιος της ύλης. Για να απελευθερωθείς από την ύλη, πρέπει να απελευθερωθείς από τον φόβο σου για την έλλειψή της. Και μόλις η πρόθεσή σου μετατραπεί σε σιγουριά πως αυτή είναι η μια και μοναδική πραγματικότητά σου, ο κβαντικός κόσμος καταρρέει σε αυτήν την πραγματικότητα που ταιριάζει με ό,τι θέλεις να δημιουργήσεις, με ό,τι θες να δεις στον κόσμο σου…

Τα πάντα βρίσκονται σε μια κατάσταση κβαντικής ροής όπου όλα τα αποτελέσματα υπάρχουν ταυτόχρονα. Όταν παρατηρούμε κάτι ή οραματιζόμαστε με την αίσθηση στην καρδιά μας ότι έχει ήδη συμβεί, η ροή αυτή διακόπτεται, με αποτέλεσμα να καταρρέει η κβαντική αυτή «σούπα» και να μορφοποιεί την πραγματικότητα που οραματιστήκαμε ή παρατηρήσαμε. Θέσε την πρόθεσή σου και πίστεψε πως αυτό που θες να γίνει, το βλέπεις ήδη… μόλις η ενέργεια τακτοποιηθεί στην πραγματικότητα που θες να δεις, η ύλη ακολουθεί. Να έχεις υπομονή γιατί ο γραμμικός χρόνος θέλει κάποιες στιγμές για να ακολουθήσει. Αλλά και πάλι, ο χρόνος είναι σχετικός. Ζήσε στο τώρα. Μην αναζητάς υλοποιήσεις στο μέλλον και μην σκέφτεσαι χαμένες ευκαιρίες του παρελθόντος. Έχεις πάντα την δυνατότητα να επιλέξεις ξανά… και αυτή τη φορά να πετύχεις.

Όταν αφήσεις τον ανθρώπινο νου σου ελεύθερο να οραματιστεί, πάντα οραματίζεται μια ζωή απαλλαγμένη από φόβους, όπου κυριαρχεί η γαλήνη και η ευτυχία. Δεν είναι τυχαίο αυτό γιατί μέσα σου αναζητάς την ίδια την ευδαιμονία του Σύμπαντος. Η πρόκληση είναι να μπορέσεις να φέρεις αυτή την ευδαιμονία στο πεδίο της δημιουργικότητάς σου ώστε να καταφέρεις να αποστασιοποιηθείς από την ύλη και να παρατηρήσεις τον κβαντικό κόσμο με τα μάτια του Συμπαντικού Δημιουργού. Τότε μόνο θα φέρεις τον Ουρανό στη Γη… όχι από τη θέση του ανθρώπου που οραματίζεται μια καλύτερη ζωή και συνθήκες αλλά από την θέση του Σύμπαντος που νιώθει ανιδιοτελή αγάπη για τα πάντα και όλα του φαίνονται κατάλληλα και αξιαγάπητα.

Ας είναι όλα καλά στον κόσμο σου

awakengr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογείστε το σχόλιό σας...

Βιβλιοθεραπεία: Πώς οι ιστορίες μας στηρίζουν στη διαδρομή προς την επούλωση

Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με ψυχολογικά και συναισθηματικά προβλήματα, όπως άγχος και κατάθλιψη ή πένθος, ορισμένες φορές είναι δύσκολο να ...